garlix juzz

GARLIX JUZZ

Jus botani delima yang memfokuskan khasiat utama dari bawang putih & pegaga!

Bawang putih merupakan resipi turun temurun untuk menurunkan kadar kolestrol, menstabilkan gula dalam badan, tekanan darah tinggi dan baik untuk kesihatan jantung anda.

GARLIX JUZZ

BAWANG PUTIH

Di Malaysia semua bangsa menggunakan bawang putih dalam masakan harian terutamanya masyarakat Cina dan menjadi satu kemestian.

Khasiat bawang putih memang diketahui sangat berguna untuk kesihatan manusia kerana membantu dalam membunuh parasit, membantu dalam sistem pernafasan, perbaiki sistem penghadaman dan kandungan tenaga yang rendah.Ia telah digunakan semenjak 510 sSM di China sebagai tumbuhan sihat untuk kesihatan manusia.

 

garlix juzz kolestrol

Kajian Saintifik pula mendapati bahawa :

khasiat bawang putih

Dalam Setiap 100 gram bawang putih, mengandungi banyak nutrien penting :

 

623 kJ kalori, karbohidrat (33 g), gula (1 g), serat (2.1 g), lemak (0.5 g), protein (6.39 g),beta karotin ( 5 microgram), thiamine (vitamin B1) (0.2 microgram), riboflavin (vitamin B2) (0.11 microgram),niacin (0.7 mucrogram), asid panthitenik (0.59 microgram), Vitamin B6 (1.2535 micragram), folate (3 microgram), vitamin C (31.2 mg), kalsium (181 mg),zat besi (1.7 mg), magnesium (25 mg), fosforus (153 mg), kalium (401 mg), natrium (17 mg), zink (1.16 mg), mangan (1.672 mg) dan selenium (14 micrograms)

Benarkah Bawang Putih Mampu Menurunkan Kolesterol?

Study yang telah diterbitkan dalam Canadian Journal of Cardiology mengungkapkan, bawang putih dapat menurunkan kadar kolesterol. Penelitian yang melibatkan haiwan dan manusia ini menunjukkan hasil penurunan kolesterol LDL (kolestrol jahat) apabila bawang putih dikonsumsi sebanyak satu setengah gram atau satu gram sehari. Nah, pengambilan bawang putih ternyata tidak menurunkan kadar kolesterol HDL dan hanya menurunkan kolesterol LDL.
Kemampuan menurunkan kolesterol dari bawang putih bergantung pada dose. Maknanya, semakin banyak bawang putih yang diambil, maka semakin rendah kolesterol turun. Penelitian lain yang diterbitkan dalam U.S National Library of Medicine National Institutes of Health mengungkapkan, efek penurun kolesterol dari bawang putih berkesan jika dijadikan amalan seharian.

Kandungan nutrien ini memberikan bawang putih sebagai sumber mineral utama untuk kesihatan manusia.

Para Saintis juga percaya, jika diamalkan secara konsisten, terdapat banyak khasiat untuk kesihatan. Mereka telah lama amalkannya sehinggakan di Korea sudah menjadi budaya mereka makan bawang putih mentah di kebun dan kuil mereka.

kolestrol darah tinggi kencing manis

Antara Khasiat Utama Bawang Putih adalah :

  • Anti bakteria
  • Mengelakkan penyakit serangan jantung
  • Mengurangkan tekanan darah tinggi dan penyakit kanser.
  • Mengurangkan penyempitan kolesterol pada saluran darah dalam kardiovaskular manusia.
  • Kurangkan kandungan gula dalam badan
  • Kurangkan batuk.
  • Sebagai antibiotik di dalam tubuh manusia.
  • Memecahkan kolesterol yang menyekat perjalanan darah pada salur darah dan kolesterol ini dikenal pasti sebagai punca kepada penyakit darah tinggi.

Persoalannya, mampukah kita mengamalkan bawang putih mentah secara konsisten setiap hari?

Ya. Untuk mendapatkan khasiat bawang putih, kita makan bawang putih mentah, bukan yang dimasak. MAMPUKAH KITA?

Kini anda tidak perlu risau lagi! Memperkenalkan..

GARLIX JUZZ

Minuman Botani Delima Dengan Bawang Putih Dan Pegaga

Anda sekarang boleh dapatkan khasiat bawang putih dan pegaga setiap hari dengan mudah dan sedap!
halal produk bumiputera muslim

Disahkan HALAL oleh JAKIM.

Garlix Juzz dikilangkan di kilang yang bertaraf GMP dan mendapat kelulusan halal dari JAKIM. 

garlix juzz

Produk Muslim Bumiputera

Formula Garlix Juzz dikilang dan dipasarkan oleh muslim bumiputera. 100% buatan anak Malaysia.

GARLIX JUZZ
ubat kencing manis

100% Minuman Botani

Garlix Juzz dihasilkan dengan kajian saintifik terhadap minuman yang berasaskan tumbuhan dan buahan semulajadi. Jadi lebih sihat secara semulajadi!

garlix juzz

SEDAP & MUDAH DIAMALKAN

Resipi turun temurun yang dimodenkan ini kaya dengan khasiat bahan semulajadi yang pastinya menjadikan anda lebih sihat dan cergas.

BAHAN-BAHAN LAIN YANG ADA DALAM GARLIX JUZZ

Pati delima

KURMA

stevia

cuka epal

madu

KURMA

pati lemon

GOJI BERRY

CARA GUNA GARLIX JUZZ

Cara mengamalkan Garlix Juzz amatlah mudah. Anda hanya perlu amalkan 1 sudu besar sebelum sarapan dan 1 sudu besar sebelum tidur. Amalkan setiap hari untuk kesan yang optimum.

Garlix Juzz mengandungi 250ml jus. Anggaran pengunaan selama 15 hari.

 

100% semulajadi

Khasiat yang KITA BOLEH DAPAT DARI BAHAN UTAMA dalam GARLIX JUZZ

AMARAN : Ini bukan ubat. Pengambilan Garlix Juzz – Minuman Botani Delima Dengan Bawang Putih Dan Pegaga ini adalah minuman jus yang menggabungkan khasiat semulajadi sebagai makanan tambahan. Kami percaya, amalan gaya hidup sihat dan penjagaan makanan yang betul pasti menjadikan kita lebih sihat dan cergas.

kolestrol garlix juzz

menurunkan kadar kolestrol

gastrik dan angin

merawat gastrik & angin

kencing manis

mengawal gula dalam darah

tekanan darah tinggi garlix juzz

menurunkan tekanan darah

menipiskan platlet darah

menipiskan platlet darah

mengurangkan stress

mengurangkan stress

bawang putih delima pegaga

TESTIMONI GARLIX JUZZ

Jom lihat apa kata mereka tentang Garlix Juzz

GARLIX JUZZ KHASIAT BAWANG PUTIH DAN PEGAGA 1

TESTIMONI SEBENAR PENGGUNA GARLIX JUZZ

GARLIX JUZZ KHASIAT BAWANG PUTIH DAN PEGAGA 2

TESTIMONI SEBENAR PENGGUNA GARLIX JUZZ

GARLIX JUZZ KHASIAT BAWANG PUTIH DAN PEGAGA 3

TESTIMONI SEBENAR PENGGUNA GARLIX JUZZ

“Saya memang dah lama mencari jus macam ni. Senang saya nak amalkan. Kalau jenis pil yang anak beli tu selalu saya terlupa. Almaklumlah tak suka makan ubat. So far, Alhamdulillah saya dah tak mengah lagi. Selalu semput je.”

Hamid, Ipoh

Ayah saya amalkan Garlix Juzz seminggu macam tu dia dah suruh beli lagi sebotol.Katanya mmg bagus utk turunkan kolestrol dia. Darah tinggi pun ok stabil je. Alhamdulillah. Mak sihat pun ikut ayah amalakn jus ni.”

Hidayah, Selayang

“OK la. Kolestrol, darah tinggi semua dah stabil. Bernafas pun selesalah sekarang. Malam selalunya tak selesa nak tidur. Alhamdulillah sekarang dah ok dah. Bagus la komen saya jus garlix ni.”

Roslan, Kajang

testimoni garlix juzz

Harini anda sangat bertuah kerana tawaran harga istimewa masih diteruskan.

Bagi anda yang dapatkan garlix juzz sekarang, anda jimat sekurang-kurangnya RM30! Dan lagi best anda boleh jimat RM90 untuk penggunaan sebulan. Tapi..sebelum itu..

money back guaranteed

Produk ini mempunyai jaminan wang kembali 100% tanpa banyak soal.

Kami sangat yakin Garlix Juzz ini sangat bermanfaat untuk anda. Jaminan ini juga menunjukkan kami komited untuk membantu anda selesaikan masalah anda dan jadi lebih sihat harini. Sudah tiba masanya anda katakan YA dan kembali sihat dan cergas secara ‘natural’.

Oleh itu, dapatkan sekarang dan guna mengikut aturan yang disarankan. Kami akan menjamin wang anda dikembalikan 100% sekiranya produk ini langsung tidak membantu anda dalam masa 30 hari. (Untuk pembelian set 30 hari di website ini sahaja)

Kami juga nak bagi tawaran istimewa untuk anda. Harga yang mungkin anda tak akan dapat sedikit masa lagi. harga pengenalan ini hanya untuk masa terhad sahaja!

Anda boleh terus klik whatsapp untuk tempahan, atau anda juga boleh terus buat pembayaran di website ini menggunakan FPX online transfer atau kad kredit/debit dengan mudah dan selamat.

Tempahan anda akan diuruskan secepat mungkin menggunakan Poslaju/ J&T express. Jangka masa untuk tempahan sampai kepada anda cuma 1-2 hari sahaja.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

GARLIX JUZZ KHASIAT BAWANG PUTIH DAN PEGAGA 4

1 botol RM150

RM 90 sahaja

250ml untuk penggunaan 15 hari

*tidak termasuk kos pos

JIMAT RM60!

 

Cash On Delivery terhad untuk mereka di kawasan sekitar Kuala Lumpur dan Selangor sahaja.

Tempahan online akan dipos menggunakan Poslaju. ETA: 1-2 hari sahaja

GARLIX JUZZ

2 botol RM240

RM 150 sahaja

500ml untuk penggunaan 30 hari

*tidak termasuk kos pos

Jimat rm90!

 

Cash On Delivery terhad untuk mereka di kawasan sekitar Kuala Lumpur dan Selangor sahaja.

Tempahan online akan dipos menggunakan Poslaju. ETA: 1-2 hari sahaja

FAQ - SOALAN LAZIM MENGENAI GARLIX JUZZ

GARLIX JUZZ NI UBAT KE?

Tidak. Garlix Juzz bukan ubat. Ia adalah Jus yang mengandungi khasiat bawang putih dan pegaga.

SELAMAT KE? HALAL? ADA KKM?

Ya. Halal dan selamat untuk digunakan. Kilang kami dimiliki oleh 100% Bumiputera Muslim yang mendapat kelulusan Halal dan bertaraf GMP. Produk-produk yang dikeluarkan sudah tentu mendapatkan kelulusan KKM.

garlix juzz kkm

kolestrol

APA BEZA SAYA AMALKAN GARLIX JUZZ BERBANDING TERUS MAKAN BAWANG PUTIH ATAU LETAK DALAM MAKANAN?

Anda perlu mengunyah bawang putih mentah selama 20 minit untuk menghasilkan allicin, dan anda akan mempunyai rasa yang terbakar di dalam mulut anda. Sebatian bioaktif dalam bawang putih yang dimasak dihancurkan oleh haba. Oleh itu, Garlix Juzz pilih terbaik untuk anda dapatkan khasiat bawang putih.

SIAPA YANG TAK BOLEH AMALKAN GARLIX JUZZ?

Semua orang boleh amalkan Garlix Juzz dan pasti akan jadi lebih sihat dengan khasiat bawang putih dan pegaga yang ada KECUALI mereka yang alah pada bawang putih. Jika anda ada alahan pada bawang putih, anda dinasihatkan tidak menggunakan produk ini.

SAYA ADA PIL GARLIC, ADAKAH JUS INI LEBIH BAIK?

Terdapat dua sebab yang kuat. Yang pertama ialah cecair bawang putih mempunyai tradisi lama dalam sejarah perubatan Jerman dan faedahnya terkenal dan terbukti dengan baik. Kedua, terdapat banyak kajian dan hasil makmal yang memperlihatkan bahawa sifat biokimia bawang putih paling stabil dan paling baik dipelihara dalam bentuk cecair.

MACAM MANA RASANYA?

Berkenaan dengan rasa, ia sangat subjektif. Tetapi kami pasti semua orang akan suka dan mudah untuk mengamalkannya. Jangan risau, 1 sudu sahaja pada waktu pagi, dan 1 sudu sebelum anda tidur.

ADAKAH MULUT AKAN JADI BERBAU?

Tidak. Ini kerana bau mulut disebabkan bawang putih adalah bila ia diambil bersama makanan.

BERAPA LAMA SAYA PERLU AMALKAN JUS INI?

Tidak ada masa yang tetap. Terpulang kepada anda. Khasiat bawang putih dan pegaga ini hendaklah selalu diamalkan untuk menjadikan anda lebih sihat.

Ibu mengandung/pregnant boleh minum ke?

Boleh, untuk yang kandungan 5 bulan ke atas tiada masalah...

Antara bahan campuran Garlix Juzz adalah kurma, kurma dan bawang putih boleh menambahkan susu badan utk baby...

Boleh consume ketika dalam tempoh menyusukan anak...

"Garlix Juzz membantu mengawal dan stabilkan bacaan gula, telanan darah tinggi dan kolestrol tanpa merisikokan buah pinggang."

dapatkan sekarang

dapatkan sekarang

dapatkan sekarang

error: Alamak !!